Тема: Над 50 отсто од популацијата над 15 години редовно пушат

Извор:24 вести, 31 мај 2019

Извадок од прес конференција, по повод Светскиот ден против пушењето 31 мај

Проф. Д-р Елена Ќосевска, ИЈЗ