MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM

MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM

MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM mes Institutit të shëndetit publik të Republikës së Maqedonisë dhe Institutit të shëndetit publik të Italisë   5.07.2018 në ora 10 në ISHP     Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim mes Institutit të shëndetit publik të Republikës…

Continue Reading