DITA BOTËRORE E KONTRACEPSIONIT

DITA BOTËRORE E KONTRACEPSIONIT   Dita botërore e kontracepsionit ose 26 shtatori ka për mision të ngrejë vetëdijen për marrëdhëniet seksuale të sigurta dhe kontracepsionin. Qëllimi i kësaj dite është që të ndihmohen të gjitha gjeneratat, të rinjtë dhe të…

Continue Reading
Dita botërore e ujit – 2016

Dita botërore e ujit – 2016

Dita Botërore e ujit është një manifestim ndërkombëtar nën përkujdesjen e Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara – UN-Water, subjektit që e koordinon punën e KB për ujin dhe kanalizimin, që çdo vit në 22 mars me aktivitete të…

Continue Reading

LËVIZ PËR SHËNDET!

SHKAS: МАЈI – MUAJI I SPORTIT MOTO:  LËVIZ PËR SHËNDET! Kohëve të fundit gjithnjë e më shqetësuese po bëhet rritja e numrit të sëmundjeve kronike, që është si pasojë e përdorimit të ushqimit jo të shëndetshëm, mbipeshës trupore dhe aktivitetit…

Continue Reading