FTESË – 19.12.2016

Të nderuar, Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë JU FTON në konferencën për shtyp me rastin e prezantimit të rezultateve nga hulumtimi i realizuar tek fëmijët e moshave shkollore e në lidhje me përdorimin e substancave psikoaktive, ESPAD…

Continue Reading
Lajmërim – 16.02.2016

Lajmërim – 16.02.2016

Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me Agjencinë ndërkombëtare për energji atomike në kuadër të Projektit rajonal për bashkëpunim teknik, më 17 dhe 18 shkurt, do organizojë një punëtori kombëtare dyditore për parandalim dhe remediacion të…

Continue Reading

LAJMËRIM – 24.09.2015

Me mbështetje të Ministrisë së shëndetësisë Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë për herë të 15 këtë vit do e shënojë Ditën Botërore të zemrës – 29 shtatorin. Tradicionalisht Instituti i shëndetit publik organizon aktivitete për ngritjen e…

Continue Reading

LAJMËRIM 07.05.2015

LAJMËRIM HEPENING PËR SHËNIMIN E MUAJIT TË SPORTIT NËN MOTON “LËVIZ PËR SHËNDET” Për të promovuar aktivitetin fizik si një nga faktorët për përmirësimin e shëndetit, mirëqenies dhe për parandalimin e sëmundjeve, Instituti i shëndetit publik në bashkëpunim me Federatën…

Continue Reading