LËVIZ PËR SHËNDET!

SHKAS: МАЈI – MUAJI I SPORTIT MOTO:  LËVIZ PËR SHËNDET! Kohëve të fundit gjithnjë e më shqetësuese po bëhet rritja e numrit të sëmundjeve kronike, që është si pasojë e përdorimit të ushqimit jo të shëndetshëm, mbipeshës trupore dhe aktivitetit…

Continue Reading
MINISTRIA E SHËNDETËSISË DHE UNICEF SHPËRNDAJNË TABLETA PËR DEZINFEKTIMIN E UJIT NË OBJEKTET PËR FURNIZIM ME UJË TË PIJSHËM TË POPULLATËS NË RAJONET E PËRMBYTURA

MINISTRIA E SHËNDETËSISË DHE UNICEF SHPËRNDAJNË TABLETA PËR DEZINFEKTIMIN E UJIT NË OBJEKTET PËR FURNIZIM ME UJË TË PIJSHËM TË POPULLATËS NË RAJONET E PËRMBYTURA

Pas vlerësimit ekologjiko-shëndetësor të bërë nga Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë nga ana e objekteve individuale për furnizim me ujë të pijshëm për banorët e 15 qyteteve të përmbytura në Republikën e Maqedonisë (Prilep, Manastir, Prespë, Ohër,…

Continue Reading
Lajmërim – 20.10.2014

Lajmërim – 20.10.2014

Instituti i shëndetit publik shprehu mbështetjen e tij për Qeverinë e Republikës së Maqedonisë përrritjen e ndërgjegjësimit të qytetarëve në lidhje me rolin që të ushqyeritadekuat dhe aktivitetet fizike kanë në ruajtjen e shëndetit. Në konferencën përshtyp që u mbajt…

Continue Reading