Gripi   2018-2019

 

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2018/2019  java e 7 deri më 17.02.2019)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2018/2019  java e 6 deri më 10.02.2019)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2018/2019  java e 5 deri më 03.02.2019)

GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E KATËRT , DERI MË 28.01.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2018/2019 deri më 13.01.2019)    2

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 1, DERI MË 06.01.2019)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 52, DERI MË 30.12.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 51, DERI MË 23.12.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 50, DERI MË 16.12.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 49, DERI MË 09.12.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 48, DERI MË 02.12.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 47 , DERI MË 25.11.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 46 , DERI MË 18.11.2018)

GRIPI NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, SEZONI  2017/2018  (JAVA E 45 , DERI MË 11.11.2018)

 

 

FRUTHI

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë dhe në territorin e qytetit të Shkupit në vitin 2018-2019 deri më 22.02.2019.

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë dhe në territorin e qytetit të Shkupit në vitin 2018-2019 deri më 15.02.2019

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë dhe në territorine qytetit të Shkupit në vitin 2018-2019 deri më 08.02.2019

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë deri më 04.01.2019

FRUTHI

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë deri më 28.12.2018

 

Ditët Botërore

3 Dhjetor, Dita ndërkombëtare e personave me nevojë të veçanta

Një pasqyrë e shkurtër e rezultateve të arritura në pajtim me programin për mbrojtjen e popullatës nga HIV për vitin 2018 (deri më 26 nëntor të vitit 2018)

Shënimi i Javës botërore për përdorimin racional të antibiotikëve në Republikën  e Maqedonisë

Dita Botërore e tualetit – 19 nëntori

4 SHKURTI – DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT

 

 

Informacion për rastet e para të “lisë së majmunit” në Evropë

 

 

Gripi   2017-2018

 
Zika

 

malaria

 
 
tuberkulozа
 

HIV/SIDA

ushqim

Valët e të nxehtit

 

Fruthi

Fruthi dhe si të mbrohemi

INFORMACION për gjendjen me fruthin në Republikën e Maqedonisë deri më 03.11.2017

 

 

Kancer

 

Tularemia