Dita Botërore pa duhan

Dita Botërore pa duhan

Duhani dhe sëmundjet e zemrës Data: 31 maj 2018 Çdo vit në 31 maj, Organizata Botërore e shëndetësisë (OBSH) dhe partnerët e saj e shënojnë Ditën botërore pa duhan, duke i theksuar rreziqet shëndetësore dhe rreziqet e tjera që paraqiten…

Continue Reading