МЕСЕЦ НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ ВО 2019 ГОДИНА

За кампањата “Не претпоставувај” Овој март, не претпоставувај Не претпоставувај дека си премногу млад за колоректален карцином (КРК), не претпоставувај дека си сам и не претпоставувај дека не ни треба твојата поддршка за да ставиме крај на оваа болест во…

Прочитај Повеќе