Првиот превентивец претседавач на Форумот MediPIET во Тунис

Првиот превентивец претседавач на Форумот MediPIET во Тунис

ИЈЗРМ – Центар за обука на професионалци за интервентна епидемиологија Македонската делегација предводена од првиот човек на  Институтот за јавно здравје, Асс. др. Шабан Мемети како Национално контакт лице, присуствуваше на состанок на MediPIET (Медитеранска програма за интервентна епидемиологија)  во…

Прочитај Повеќе