Одржана првата работилница на тема “Развој на знаења и пренос на најдобри практики за биосигурност/биобезбедност/и управување со биоризик ” во Република Македонија

Одржана првата работилница на тема “Развој на знаења и пренос на најдобри практики за биосигурност/биобезбедност/и управување со биоризик ” во Република Македонија

Во периодот од 23 до 24.03.2015 година во хотел Квинс, Скопје се одржа првата работилница во Република Макеоднија на тема “Развој на знаења и пренос на најдобри практики за биосигурност/биобезбедност/и управување со биоризик “. Работилницата е организирана од страна на…

Прочитај Повеќе
TrainMiC во Македонија

TrainMiC во Македонија

На 19 септември 2014 г. во просториите на Институтот за јавно здравје се одржа првата TrainMiC работилница во Република Македонија. Присустуваа 45 учесници од регионалните центри за јавно здравје, од Биро за метрологија на Република Македонија и Факултетот за земјоделски…

Прочитај Повеќе