12-ти состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина

12-ти состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина

Oд 19-21.11.2014 година во седиштето на СЗО во Женева, Швајцарија се одржа 12-тиот состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина, во организација на Светската здравствена организација за Европа (СЗО) и Економската Комисија за Европа…

Прочитај Повеќе