Изјава по состанокот на Комитет за вонредни состојби при Меѓународниот Здравствен Правилник (2005), во врска со појава на новиот коронавирус 2019 (n-CoV), од 23 јануари 2020 година

Изјава по состанокот на Комитет за вонредни состојби при Меѓународниот Здравствен Правилник (2005), во врска…

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ