ПОСТЕР – Скрининг за рак на дојка

flaer

 

 

Раното откривање на рак на дојка спасува животи!
Одговорете на добиена покана, направете бесплатен мамографски преглед.
Не ја пропуштајте можноста да направите снимка која живот значи.
Направете мамографија на возраст од 45-69 години на секои две години.